Hetek blog

A Trump-jelenség és az amerikai elnökválasztás 1. - podcast

2016/05/10. - írta: Hetek_hu

Véget ért a Fehér Házért való küzdelem Ted Cruz számára, akinek a keddi indianai előválasztások jelentették az utolsó esélyt. Donald Trump fölényes győzelmével azonban szertefoszlott a júliusi nyílt elnökjelölő konvenció reménye, így a texasi szenátor felfüggesztette kampányát. Indiana ezzel, úgy tűnik, hű marad hagyományához: 1940 óta két kivételtől eltekintve a későbbi republikánus jelöltre szavazott. Bernie Sandersnek jól jött, hogy a választók őt részesítették előnyben, de a demokrata versenyben ez nem hozott különösebb változást.

A Hetek Magazinban Morvay Péter Rajcsányi Gellérttel, a mandiner.hu főszerkesztő helyettesével beszélgetett a Trump-jelenségről és az amerikai elnökválasztás esélyeiről. 

A beszélgetés apropója a Hetek "Donald Trump lehet a republikánusok elnökjelöltje" című, a beszélgetéssel egyidőben megjelent cikke volt.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://hetek.blog.hu/api/trackback/id/tr718701148

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása