Hetek blog

Hogyan tovább Németországban, Angela Merkel után?(podcast)

2016/09/26. - írta: Hetek_hu

A Hetek Magazinban Morvay Péter beszélgetett Rimaszombati Andrea Németország-szakértővel arról, hogy milyen helyzet várható Németországban a választások után.

TÖRTÉNELMI MÉLYPONTKÉNT és óriási vereségként beszélnek a szeptember eleji mecklenburg-előpomerániai tartományi választás eredményeiről, amelyek újabb figyelmeztető jelként szolgálhatnak Angela Merkel számára, hogy a migrációval kapcsolatos jelenlegi politikai irány gyilkos fegyverré válhat a radikális Alternative für Deutschland (AFD) kezében. Hiába nem létezik komoly alternatíva a kancellári posztra, ez a tény önmagában nem feltétlenül vezeti majd sikerre Merkelt és a CDU-t jövő szeptemberben az országos parlamenti választásokon.

Merkelnek fel kell vennie a kesztyűt című cikkünk »


A Hetek Magazin rendszeresen foglalkozik az amerikai választásokkal, további podcast beszélgetéseinket itt meghallgathatod (Soundcloud-ról pedig letöltheted!). A Hetek hetilap amerikai választással kapcsolatos írásait pedig itt olvashatod el.

Töltsd le beszélgetéseinket mp3-ban a Soundcloudon vagy iTuneson! A Hetek Magazin hanganyagait megtalálod:

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://hetek.blog.hu/api/trackback/id/tr4711743637

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

röf 2016.10.03. 14:05:39

Már tökmindegy.
A sas leszállt.

Kovacs Nocraft Jozsefne 2016.10.03. 14:05:39

Wunschdenken, ehhez először el kellene zavarni a hibbant Fotzét.

ogli dzsí 2016.10.03. 14:05:39

Ha merkel túlhúzza a PC-t akkor jön Hitler és redet csinál. Nem kéne megvárni.
süti beállítások módosítása