Hetek blog

Annyi a titok, hogy tojásból készül a piskóta - mondja Mai Móni cukrász

2016/11/12. - írta: Hetek_hu

Egy szelet süteménnyel hamarabb közel tudok kerülni az emberekhez, mint újságíró koromban - állítja Kövérné Kalmár Mónika, aki három éve, egy véletlen folytán váltott át a cukrász pályára. Időközben szállodák is elkezdték szakértőként alkalmazni, hogy segítsen nekik újragondolni a süteményeiket.

Készült egy fotó a nagy világgazdasági válság idején a fõvárosban, amin az látható, hogy a Hauer Cukrászda elõtt nagy sor kígyózik. A kép jól tükrözi, hogy az emberek még ínséges idõkben is ragaszkodnak ahhoz a luxushoz, hogy beüljenek a cukrászdába egy jó süteményt enni – mondja Kalmár Mónika tortakészítõ, aki a mostani válság idején újságíróból gasztroblogger, majd cukrász lett. „Mónika tortája” rövid idõ alatt márkanév lett a szakmában.

A Hetek stábja keszthelyi cukrászműhelyében beszélgetett az újságíróból lett cukrásszal:

 

Hetilapunkban Sorban állnak a cukrászdák Kalmár Mónika tortáiért címmel olvasható a videó alapján készített riportunk!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://hetek.blog.hu/api/trackback/id/tr9611956249

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása