Hetek blog

"Heteken belül" Jeruzsálembe utazik Orbán Viktor

2018/05/11. - írta: Hetek_hu

orban_natanyahu.png

A Hetek információi szerint az újonnan megválasztott magyar miniszterelnök egyik első útja Jeruzsálembe vezethet.

"Előreláthatólag a következő hetekben Orbán Viktor miniszterelnök Izraelbe utazik Benjamin Netanjahu miniszterelnök meghívására" - ezt jelentette be Yossi Amrani izraeli nagykövet csütörtökön Pécsett az Izrael Állam 70. évfordulójára rendezett ünnepségen, amelyre a Pécsi Hit Gyülekezete szervezésében a Palatinus Szálló dísztermében került sor.

Az izraeli nagykövet a Hetek kérdésére megerősítette az értesülésünket. Yossi Amrani hozzátette, Netanjahu miniszterelnök az áprilisi választások után küldött gratuláló levelében hívta meg a magyar kormányfőt, amit Orbán Viktor elfogadott.

A pécsi ünnepségen többek között részt vett és beszédet mondott Páva Zsolt, a város polgármestere és Hack Péter, a Pécsi Hit Gyülekezete vezetője. A rendezvényen egy új dokumentum filmet is bemutattak, Márkus József és Bárány László alkotását, amely a 70 éves zsidó állam történetét mutatja be történelmi és spirituális távlatban.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://hetek.blog.hu/api/trackback/id/tr8013907966

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása