Hetek blog

Az a jó, ha megdobban a szív - beszélgetés Puskás Tamással és Básti Julival (videó)

2016/08/02. - írta: Hetek_hu

vlcsnap-2016-07-27.jpg

„Shakespeare és Molière is rentábilis színházat csinált, különben éhen haltak volna” - mondja Puskás Tamás színigazgató, aki a lepusztult, eladósodott Vidám Színpad élére kerülve létrehozta az élvonalbeli Centrál Színházat, feleségével, Básti Juli színésznővel.

A házaspár 2000-ben indította el a Keszthelyi nyári játékokat is, amit a Balaton-part egyik legnépszerűbb színházi rendezvényeként emlegetnek. Mindemellett 31 éve házasok, és három fiút neveltek fel.

Básti Julival és Puskás Tamással budapesti otthonuk teraszán beszélgettünk. A beszélgetésből készült cikkünk itt olvasható: http://www.hetek.hu/archiv/2016_07_29_xx30


HETEK MAGAZIN

Podcast. A Hit rádióban minden pénteken délután jelentkezik a Hetek magazin, ahol a friss hetilap témáit boncolgatjuk vendégeinkkel. Töltsd le podcast beszélgetéseinket mp3-ban és hallgasd bárhol, bármikor! A Hetek Magazin hanganyagait megtalálod Soundcloudon, iTunes-on (keress rá: Hetek Magazin), és Youtube-on is

Videó. A Hetek Magazin viszont ennél több, mert időről-időre videós interjúkkal is jelentkezünk, amit Youtube-on, vagy a Hetek Facebook oldalán is meg tudsz nézni! 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://hetek.blog.hu/api/trackback/id/tr68929508

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása