Hetek blog

Határtalan Magyarok - 100 jó arc, akit nem árt, ha ismersz!

2016/06/15. - írta: Hetek_hu

hatartalan2_cover_1.jpg

Tudod melyik magyarra mondták először, hogy a forgóajtón mögötted megy be, és előtted jön ki? Hallottál már olyanról, hogy egy humorista életet mentett? Gondoltad volna, hogy a Világ Igazainak egyike egy ismert magyar színésznő? Vajon kit hívhattak a magyar Walt Disneynek? És ki lehet az „öt marslakó”?

Megtudhatod mindezeket, és még sok más érdekességet a Hetek Határtalan magyarok című kiadványának második részéből!

 

A magazin formátumú kiadvány újabb 25 arcot mutat be, akik nem csak azért határtalanok, mert képzelőerejük nem ismert határokat, hanem azért is, mert sokan közülük nem a Kárpát-medencében csináltak karriert. Olvashatunk ezúttal 5 színészről, 5 nonkonformista nőről, 5 kutatóorvosról, 5 rendezőről és 5 tudományos lángelméről, akik – minden túlzás nélkül – új korszakokat nyitottak, magyar és nem magyar emberek millióinak változtatták meg az életét, sorsát, gondolkodását, és ezreket ösztönöztek nagy tettek végrehajtására, vagy egyszerűen csak szórakoztatták őket." A Határtalan magyarok című kiadvány második kötetét keresd a Hetek és a Patmos Records kínálatában!

Akiket ebben a kiadványban bemutatunk:
Jávor Pál, Karády Katalin, Hirsch Zoltán, Tolnay Klári, Darvas Iván
Veres Pálné, Brunszvik Teréz, Hugonnai Vilma, Kéthly Anna, Slachta Margit, Richter Gedeon, Szent-györgyi Albert, Semmelweis Ignác, Selye János, Szentágothai János, Jancsó Miklós, Dargay Attila, Foky Ottó, Korda Sándor, Ernie Kovacs, Teller Ede, Kármán Tódor, Neumann János, Szilárd Leó, Wigner Jenő

Határtalan Magyarok2 - bookazine megrendelés »

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://hetek.blog.hu/api/trackback/id/tr898811360

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása