Hetek blog

Az orlandói lövöldözés és a francia foci EB - podcast

2016/06/24. - írta: Hetek_hu

Morvay Péter ezúttal Tarjányi Péter biztonsági szakértővel beszélgetett az orlandói Pulse melegbárban történt tömeggyilkosságról és arról, hogy biztonságos-e a franciaországi futball EB.

Amerika történetének a szeptember 11-ei terrortámadás óta legsúlyosabb tömegmészárlása történt Orlandóban vasárnapra virradó éjjel egy melegbárban. A támadásban ötvenen vesztették életüket, és további ötvenhárman súlyosan megsérültek. Az FBI szerint a lövöldöző, Omar Mir Seddique Mateen az interneten radikalizálódott. Bár nincs kimutatható közvetlen kapcsolata egyetlen terrorszervezettel sem, sőt, egyesek szerint maga is a férfiakhoz vonzódott, és ezért gyilkolt. Mateen a támadás során az Iszlám Állam tagjának vallotta magát. A hetilapunkban megjelent teljes cikk»

A beszélgetés másik részével kapcsolatos cikkünk a Káosz és terrorveszély Franciaországban » 


A Hetek Magazin rendszeresen foglalkozik az amerikai választásokkal, további podcast beszélgetéseinket itt meghallgathatod (Soundcloud-ról pedig letöltheted!). A Hetek hetilap amerikai választással kapcsolatos írásait pedig itt olvashatod el. 

Töltsd le beszélgetéseinket mp3-ban a Soundcloudon vagy iTuneson! A Hetek Magazin hanganyagait megtalálod:

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://hetek.blog.hu/api/trackback/id/tr28836416

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása