Hetek blog

Hogyan hat Izraelre a szíriai polgárháború? - podcast

2016/03/02. - írta: Hetek_hu

Izrael nem részese a szíriai polgárháborúnak, és mindent meg is tesz, hogy távol maradjon tőle – az izraeli külügy és a hadsereg illetékesei egybehangzóan ezt mondták a zsidó állam meghívására Izraelben tartózkodó magyar újságíróknak.

Van azonban két terület, amelyen Izraelt nagyon is érinti, ami a szomszédos országban folyik. Egyfelől Izrael évek óta ingyenes és világszínvonalú egészségügyi ellátásban részesíti a háború sok száz sérültjét; másrészt annak megelőzésére törekszik, hogy a Szíriában harcoló felek bármelyike veszélyeztesse a zsidó állam biztonságát.

A Hetek Magazinban Morvay Péter Gavra Gáborral, a Hetek felelős szerkesztőjével beszélgetett. Gábor egy magyar sajtócsoporttal, a budapesti Izraeli Nagykövetség és az Izraeli Külügyminisztérium szervezésében hat napos izraeli látogatáson vett részt, melynek során bejárták az országot a Golántól a Gázai-övezetig.

 

Soundcloudon is meghallgatható és letölthető a beszélgetés:
 

Hogyan hat Izraelre a szíriai polgárháború? című cikkünk itt olvasható► 


Mi az a HETEK MAGAZIN?

A Hit rádióban minden pénteken délután jelentkezik a Hetek magazin, ahol a friss hetilap témáit boncolgatjuk vendégeinkkel. Töltsd le podcast beszélgetéseinket mp3-ban és hallgasd bárhol, bármikor! A Hetek Magazin hanganyagait megtalálod Soundcloudon, iTunes-on (keress rá: Hetek Magazin), és Youtube-on is

A Hetek Magazin viszont ennél több, mert időről-időre videós interjúkkal is jelentkezünk, amit Youtube-on, vagy a Hetek Facebook oldalán is meg tudsz nézni! 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://hetek.blog.hu/api/trackback/id/tr838439346

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása