Hetek blog

A Brexit után jöhet a chexit? - podcast

2016/07/11. - írta: Hetek_hu

Az Egyesült Királyság úgy döntött, hogy kilép az Európai Unióból. A népszavazás eredménye meglepte a piacokat; a részvények és az angol font is jelentősen esett, az Egyesült Királyság napokon belül elvesztette három A-s besorolását.

Gavra Gábor, a Hetek lapszerkesztője beszélget Morvay Péterrel, elsősorban a Brexitről, majd a beszélgetés második felében más országok kilépési esélyeit is latolgatják, többek között a csehek kilépését (chexit).

Nem számíthat baráti válásra Nagy-Britannia »


A Hetek Magazin rendszeresen foglalkozik az amerikai választásokkal, további podcast beszélgetéseinket itt meghallgathatod (Soundcloud-ról pedig letöltheted!). A Hetek hetilap amerikai választással kapcsolatos írásait pedig itt olvashatod el. 

Töltsd le beszélgetéseinket mp3-ban a Soundcloudon vagy iTuneson! A Hetek Magazin hanganyagait megtalálod:

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://hetek.blog.hu/api/trackback/id/tr518881390

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása